Aanmelding Heilig Avondmaal Aanmelding Heilig Avondmaal
Beste gemeenteleden,
Op 13 september 2020 willen we in de morgen twee diensten houden in beide kerkgebouwen, de eerste om 09.00 uur en de tweede om 11.00 uur. Voor deze dienst moet u zich aanmelden! Dat is dus precies andersom dan gebruikelijk, en het geldt ook alleen voor deze ene keer. U meldt zich aan als u gebruik wenst te maken van het Heilig Avondmaal (ikwilnaardekerk@rondzes.nl of ikwilnaardekapel@rondzes.nl). U wordt ingedeeld in de eerste of tweede dienst. Als het goed is lukt het om iedereen die wenst deel te nemen in te delen in een van deze diensten. Uiteraard komt u alleen in de kerk als u of uw huisgenoten geen klachten hebben. In Drievliet zal er die ochtend ook twee keer kinderoppas zijn.
De bediening zal ook anders gaan dan gebruikelijk. Contact en lopen wordt zoveel mogelijk vermeden. De gemeente blijft op uw aangewezen plek en het brood en de wijn worden bij u gebracht door de dienstdoende ambtsbroeder. Nadat de voorganger de bekende woorden heeft gesproken kan iedereen tegelijk het brood eten en vervolgens op dezelfde manier ook tegelijk drinken uit het bekertje wijn dat is rond gebracht.
Natuurlijk is dit niet de manier waarop we het zouden willen doen, maar voor deze bijzondere omstandigheden moeten we ook bijzondere maatregelen treffen. Het virus is nog lang niet weg en ook niet onder controle. We moeten voorzichtig blijven.
De kerkenraad
 
terug