Zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld

Zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld

Op zaterdag 16 maart organiseert zendingsorganisatie GZB haar jaarlijkse ontmoetingsdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema van de GZB-dag is ‘De Geest doorbreekt de grenzen’.

 

lees meer »
 
Welkom Welkom

U bevindt zich op de huispagina van de Hervormde gemeente binnen de Protestante Kerk in Nederland (PKN) te Ridderkerk, wijkdelen Drievliet en Oostendam. Op deze pagina vindt u allerlei aankondigingen, o.a. van komende kerkdiensten en verenigingsavonden. Ook kunt u hier actuele en opgeslagen kerkdiensten luisteren. Het is daarbij mogelijk om onze betrekkingen met buitenlandse relaties door te lezen. We zouden het fijn vinden als u één of meerdere van onze diensten komt bezoeken. Hartelijk welkom!

 
Dagelijks Woord Dagelijks Woord

 
Vragen over het geloof? Vragen over het geloof?

Heeft u vragen over het Christelijk geloof of over de kerk? Mail dan naar .

 
Ledenadministratie Ledenadministratie

Bent u lid van de gemeente en bent u verhuisd, of is uw mobiele nummer of email-adres veranderd? Log dan in en kies vervolgens "Mutatie persoonlijke gegevens" onder "Mijn Rondzes" en stuur op die manier de gewijzigde gegevens naar onze (leden)administratie.

 
Beleid en organisatie Beleid en organisatie

Wilt u meer weten over wie wij zijn en hoe onze gemeente is georganiseerd? Leest u dan het huidige beleidsplan. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw beleidsplan. Meer over dit proces kunt u lezen in bijgaand stuk van onze scriba.

lees meer »
 
Facebook Facebook

Voor actualiteiten verwijzen wij u naar onze facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/Rondzes.

 
Privacy Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw en onze privacy. Hoe wij dat doen leest u in het volgende privacydocument.