Welkom Welkom
U bevindt zich op de huispagina van de Hervormde gemeente binnen de Protestante Kerk in Nederland (PKN) te Ridderkerk, wijkdelen Drievliet en Oostendam. Op deze pagina vindt u allerlei aankondigingen, o.a. van komende kerkdiensten en verenigingsavonden. Ook kunt u hier actuele en opgeslagen kerkdiensten luisteren. Het is daarbij mogelijk om onze betrekkingen met buitenlandse relaties door te lezen. We zouden het fijn vinden als u één of meerdere van onze diensten komt bezoeken. Hartelijk welkom!
 
Dagelijks Woord Dagelijks Woord

 
Pinksteren Pinksteren
Op Eerste Pinksterdag zingen we, na afloop van de morgendiensten, twee coupletten van het lied "Heer, ik hoor van rijke zegen".
 
lees meer »
 
Coronacrisis Coronacrisis
Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rond het corona-virus zetten we hier de besluiten van de kerkenraad op een rij (laatst gewijzigd 23 april 2021):
 
lees meer »
 
Gemeenteavond Gemeenteavond
Gemeente zijn in coronatijd. Het vraagt heel wat van iedereen. Al zo lang geen gewone kerkdiensten en geen ontmoetingen. Je kunt er heel moe van worden. En er zijn allerlei vragen over deze tijd. De kerkenraad belegt een online gemeenteavond om over enkele aspecten met elkaar na te denken. De avond wordt gehouden op woensdag 19 mei en uitgezonden via de livestream van de Ichthuskerk en begint om 19.45 uur.
 
lees meer »
 
Kinderoppas Immanuëlkapel Kinderoppas Immanuëlkapel
Vanaf zondag 23 mei zal er weer kinderoppas worden gehouden in de  (oppas)zaal van de Immanuëlkapel.
 
lees meer »
 
Kindermoment Kindermoment
Vanaf vrijdag 29 januari is er om 19.00 uur elke 2 weken een uitzending via de Kinderkapel, voor kinderen ongeveer 3 t/m 10 jaar. Kijken jullie ook mee?
 
Uitzendingen Uitzendingen
Al onze kerkdiensten worden, met beeld en geluid, uitgezonden via internet.
 
lees meer »
 
Winterwerk Winterwerk
Het winterwerk zal dit seizoen in aangepaste vorm voortgang hebben. Onder het kopje "Coronacrisis" vindt u hier meer over.
 
Prikbord Prikbord
Voor actuele mededelingen, zie het prikbord.
 
Vragen over het geloof? Vragen over het geloof?
Heeft u vragen over het Christelijk geloof of over de kerk? Mail dan naar vragenoverhetgeloof@rondzes.nl.
 
Psycho-pastoraat Psycho-pastoraat
Heeft u behoefte aan Psycho-Pastorale begeleiding of kent u iemand in de gemeente die daar behoeft aan heeft?
 
lees meer »
 
Ledenadministratie Ledenadministratie
Bent u lid van de gemeente en bent u verhuisd, of is uw mobiele nummer of email-adres veranderd? Log dan in en kies vervolgens "Mutatie persoonlijke gegevens" onder "Mijn Rondzes" en stuur op die manier de gewijzigde gegevens naar onze (leden)administratie.
 
Facebook Facebook
Voor actualiteiten verwijzen wij u naar onze facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/Rondzes.
 
Privacy Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met uw en onze privacy. Hoe wij dat doen leest u in het volgende privacydocument.
 
Beleid en organisatie Beleid en organisatie
Wilt u meer weten over wie wij zijn en hoe onze gemeente is georganiseerd? Leest u dan het beleidsplan, zoals dat is vastgesteld op de kerkenraadsvergadering van 9 oktober 2019.