Zomerkamp 2024 Zomerkamp 2024
Heb je zin in leuke spellen, volleyballen, fietsen, Bijbelstudie, zwemmen, kampvuur en een hoop gezelligheid met veel jongeren van allerlei leeftijden? Geef je dan op voor het zomerkamp van de kerk! Daar krijg je absoluut geen spijt van!! Als je de basisschool gaat verlaten dan ben je al welkom. We hopen nu voor naar Putten te gaan van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli 2024.

Zie voor meer informatie van de groepsaccommodatie: https://www.dekleinevoordijk.nl/de-deel.

Wil je meer informatie? Pak de telefoon en bel: 06-40805451 (Ruben Groenendijk) of 06-17673936 (Ricardo Pors). U kan ook een mail sturen naar zomerkamp@rondzes.nl. Om je aan te melden voor het zomerkamp moet je het digitale aanmeldingsformulier invullen. Dit kan tot 31 mei 2024.

De afstand van Ridderkerk naar Putten is ongeveer 96 km, helaas is dit te ver om helemaal te fietsen. Nu is het plan om ergens halverwege met elkaar te verzamelen en dan vanaf daar te gaan fietsen. Daarom ook de extra vraag in het formulier of er een auto beschikbaar is en of uw/jij fietsen kunt brengen.

De kosten van het zomerkamp zijn € 110,- euro. Bij aanmelden € 55,- euro en de ander € 55,- euro in de maand juni. (Betalen kan alleen via de bankrekening).

Via de volgende link kan je jezelf opgeven voor het zomerkamp in 2024 http://zomerkamp.rondzes.nl.
Na opgave via het formulier ontvang je meer informatie over het zomerkamp en de QR code’s om via de bank app te betalen.

We hopen dat je erbij bent!
 
terug