Welkom Welkom
U bevindt zich op de huispagina van de Hervormde gemeente binnen de Protestante Kerk in Nederland (PKN) te Ridderkerk, wijkdelen Drievliet en Oostendam. Op deze pagina vindt u allerlei aankondigingen, o.a. van komende kerkdiensten en verenigingsavonden. Ook kunt u hier actuele en opgeslagen kerkdiensten luisteren. Het is daarbij mogelijk om onze betrekkingen met buitenlandse relaties door te lezen. We zouden het fijn vinden als u één of meerdere van onze diensten komt bezoeken. Hartelijk welkom!
 
Dagelijks Woord Dagelijks Woord

 
Actiemarkt Actiemarkt
Op 1 juni zal er rond de Ichthuskerk een actiemarkt worden gehouden voor Hoop voor Kinderen. Lees meer in het programmaboekje. Hierbij een impressie van de markt van 2023.
 
Zomerkamp 2024 Zomerkamp 2024
Maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli in Putten.
Ook dit jaar wordt er weer een zomerkamp georganiseerd!
 
lees meer »
 
Voedselbank Voedselbank
Product(en) van de maand (mei 2024):
  1. Houdbare melk
  2. Macaroni of andere pasta
  3. Chocolaatjes of koekjes
  4. Schoonmaakmiddelen
  5. Wasmiddelen/Wasverzachter
lees meer »
 
Uitzendingen Uitzendingen
Al onze kerkdiensten worden, met beeld en geluid, uitgezonden via internet.
 
lees meer »
 
Prikbord Prikbord
Voor actuele mededelingen, zie het prikbord.
 
Ledenadministratie Ledenadministratie
Bent u lid van de gemeente en bent u verhuisd, of is uw mobiele nummer of email-adres veranderd? Log dan in en kies vervolgens "Mutatie persoonlijke gegevens" onder "Mijn Rondzes" en stuur op die manier de gewijzigde gegevens naar onze (leden)administratie.
 
Koffieochtenden Drievliet Koffieochtenden Drievliet
Om de twee weken is er in de grote zaal van de Ichthuskerk een gezellige ontmoetingsmorgen rondom een kopje koffie. Iedereen is daar van harte welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur.

 

lees meer »
 
Privacy Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met uw en onze privacy. Hoe wij dat doen leest u in het volgende privacydocument.
 
Beleid en organisatie Beleid en organisatie
Wilt u meer weten over wie wij zijn en hoe onze gemeente is georganiseerd? Leest u dan het beleidsplan, zoals dat is vastgesteld op de kerkenraadsvergadering van 9 oktober 2019.
 
Kerkblad Kerkblad
Wilt u op de hoogte gehouden worden betreffende zaken die spelen in de (wijk)gemeente? Daarvoor kunt u zich abonneren op het Kerkelijk Contact.
 
lees meer »