Gemeenteweekend 2023 Gemeenteweekend 2023

Wanneer: 26-05-23 t/m 29-05-23
Waar: Camping de Linie
Wie: Iedereen die lid is van de Ichthuskerk of de Immanuëlkapel
Aanmelden vanaf: 21-01-23 om 10:00
E-mailadres: gemeenteweekend2023@gmail.com

Dit gemeente weekend willen we weer veel activiteiten met elkaar gaan doen. Denk daarbij aan: bezinning, samen zingen, bezoek kerkdienst, sport & spel, knutselen voor de kinderen, een kampvuur etc. Het gemeente weekend is voor jong en oud. Geloof, gezelligheid en samen gemeente zijn staat tijdens dit weekend centraal.

Op 26 mei hopen we met elkaar af te reizen naar Opheusden om daar op Camping de Linie met elkaar te verblijven. Deze locatie biedt ons de mogelijkheid om met een grote groep te kamperen. Er zijn ook een paar huisjes, glamping tenten, trekkershutten en een B&B beschikbaar, echter zijn deze plekken wel beperkt. De verdeling van de accommodaties wordt gedaan door de commissie op basis van binnenkomst aanmelding. Dus wees er op tijd bij!
 
 Aantal beschikbare plaatsen   Huur p.p.   Kosten organisatie en BBQ p.p. (vanaf 4 jaar) 
 11 Huisjes/Glamping tenten met sanitair   € 75,00   € 15,00 
 2 Trekkershutten (sanitair op de camping)   € 50,00   € 15,00 
 2 B&B studio's   € 113,00   € 15,00 
 Kampeerplaatsen   € 20,00   € 15,00 

Bij het opgeven graag vermelden:
  • Huisje/trekkershut/B&B/Kampeerplaats
  • Aantal personen
  • Leeftijd kinderen
Aanmelden is alleen mogelijk per mail!

We hopen u en jou te kunnen enthousiasmeren om mee te gaan. Voor vragen of informatie over het gemeente weekend mail ons via het e-mailadres: gemeenteweekend2023@gmail.com. Dit gemeente weekend willen we weer veel activiteiten met elkaar gaan doen. Denk daarbij aan: bezinning, samen zingen, bezoek kerkdienst, sport & spel, knutselen voor de kinderen, een kampvuur etc. Het gemeente weekend is voor jong en oud. Geloof, gezelligheid en samen gemeente zijn staat tijdens dit weekend centraal.
 
terug