Gemeenteavond Gemeenteavond
Gemeente zijn in coronatijd. Het vraagt heel wat van iedereen. Al zo lang geen gewone kerkdiensten en geen ontmoetingen. Je kunt er heel moe van worden. En er zijn allerlei vragen over deze tijd. De kerkenraad belegt een online gemeenteavond om over enkele aspecten met elkaar na te denken. De avond wordt gehouden op woensdag 19 mei en uitgezonden via de livestream van de Ichthuskerk. Het begint om 19.45 uur.

Na de opening zullen er twee inleidingen zijn, een door br. Teeuw over de vraag of corona een straf is en daarna een door br. Van Kralingen over de vraag of vaccinatie een zegen is. De gemeente kan vooraf vragen indienen over deze twee aspecten, waarop tijdens de avond kan worden ingegaan. Dat kan door een mail te sturen naar scriba@rondzes.nl. Dat kan vanaf 1 mei tot en met 15 mei.

Tijdens de uitzending kunnen ook vragen gesteld worden via whatsapp, door een bericht te sturen naar nr. 06-53156441. We hopen op deze manier betrokkenheid op elkaar te stimuleren en ook een bijbels antwoord te kunnen geven op vragen die er leven.
 
terug