Zomerkamp Zomerkamp
25e Zomerkamp 2022 van maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli in Werkhoven.
Je kan je nog aanmelden voor het zomerkamp in Werkhoven want het zit nog niet vol.
Heb je zin in leuke spellen doen, volleyballen, fietsen, Bijbelstudie, goede gesprekken, zwemmen en een hoop gezelligheid met veel jongeren van allerlei leeftijden? Geef je dan op voor het zomerkamp van de kerk! Daar krijg je absoluut geen spijt van! Heb je of ga je de basisschool verlaten, dan ben je van harte welkom.

Waar gaan we heen?
Naar Werkhoven, groepsaccommodatie Katteveld. De groepsaccommodatie bevindt zich naast een boerderij, die volop in bedrijf is. Katteveld is prachtig gelegen aan de Kromme Rijn, waarin we verschillende waterspellen kunnen doen.

We hebben de beschikking over veel buitenruimte. Een terras, voetbalveld, speeltoestellen, tafeltennistafel, basket en een dierenweitje zijn allemaal aanwezig. Zie voor meer informatie www.katteveld.nl.
De afstand van Ridderkerk naar Werkhoven is ongeveer 65 km en het is de bedoeling dat we deze afstand met elkaar gaan fietsen.

De kosten van het zomerkamp bedragen nu € 100.- euro. Bij aanmelden € 50,- en de ander € 50,- euro in de maand juni. (Betalen via de bankrekening).
Met de leidinggevenden niet meegerekend kunnen 60 personen zich aanmelden en vol is vol.
In de kerken is een aanmeldingsformulier te vinden en je kunt deze opvragen bij ome Marcel Broer via het mailadres: marcelbroer@rondzes.nl. Inschrijving zal plaatsvinden nadat de 1e betaling binnen is.
De kampleiding
 
terug